Emuaid krema Nojevo ulje i eterično ulje čajevca

Emuaid krema je 100% prirodna krema bez kortikosteroida sa nojevim uljem i eteričnim uljem čajevca. http://www.flove.eu
EMUAID brzo reducira bol, crvenilo, infekcije , upale , svrbež i perutanje kože. EMUAID je neinvazivna, djeluje anti-bakterijski, anti-gljivično i anti-virusno.EMUAID krema je proizvedena u Sjedinjenim Američkim Državama.
Sastav:

EMUAID se sastoji od najkvalitetnijih prirodnih ljekovitih sastojaka dostupnih bez recepta. Krema je napravljena od optimalnih udjela koncentriranih ljekovitih sastojaka. Svaki od ovih sastojaka pridonosi efikasnosti kreme u širokoj primjeni za kožna oboljenja koja se teško liječe.

EMUAID krema NE sadrži kemijske tvari, umjetne konzervanse, lanolin, alkohol, parabene, steroide ili parfem. Emuaid je krema bez kortikosteroida. EMUAID nema prijavljene nuspojave i nije u sukobu s drugim lijekovima.EMUAID krema je sigurna i učinkovita za sve uzraste.

Nojevo ulje — koristi se u tretmanu kožnih oboljenja kao što su psorijaza , ekcemi, dermatitis. Sadrži omega 3 i omega 6 masne kiseline, vitamine A i E . Nojevo ulje ima protuupalna svojstva i reducira simptome ovih kožnih oboljenja , tako što reducira crvenilo, perutanje, svrab.

Lactobacillus Ferment — probiotik koji djeluje na kožu antimikrobno i antioksidativno.

L-Lysine HCL- aminokiselina koja se koristi za prevenciju i tretman viralnih infekcija.

Tea Tree Oil – ulje čajevca ima antifungalna, antiseptička, protuupalna, antimikrobna i antivirusna svojstva kada se primjenjuje lokalno. Ulje čajevca se pokazalo efikasno u liječenju nekih sojeva bakterija otpornih na antibiotike, te je također bilo korišteno za liječenje stafilokoknih bakterija. Ulje čajevca je učinkovito u liječenju različitih kožnih bolesti i stanja koje uključuju gljivične infekcije.

Phytosphignosine- je prirodni lipid u organizmu i ima ključnu ulogu u odbrambenom sistemu organizma, uništava bakterije a u koncentracijama do 1% ima protuupalna svojstva. Koristi se u tretmanu akni i kao prevencija od njihovog nastajanja.

Ceramide 3 — biljni derivat, mast slična masti koju sadrži ljudska koža, a koja je otkrivena kao nedostatak kod oboljelih od psorijaze i dermatitisa.

Argentum Metallicum — koloidno srebro snažni prirodni antiseptik, analgetik i djeluje protuupalno.

Tocopheryl acetat (vitamin E) – vitamin E prodire u kožu do žive stanice gdje štiti kožu od štetnih ultraljubičastih zraka, slobodnih radikala, daje glatkoću kože i povećanu vlažnost, potiče ozdravljenje, i inhibira procese oksidacije koji uzrokuju starenje kože. Regenerira kožu.
Indikacije:

Koristi se kod:

Kožna oboljenja (dermatitis, ekcemi, akne , psorijaza),
Virusne bradavice,
Herpes Zoster,
Hemoroidi,
Atletsko stopalo,
Gljivično oboljenje nokta,
Hidradenitis Suppurativa,
Upala korijena dlake (follicullitis)
Molluscum Contagiosum,
Opekotina i plikova.

http://www.flove.eu

Tags:
0 Comments

Leave a reply

HSAWARENESS.ORG | Fighting for Hidradenitis suppurativa (HS), a.k.a Acne Inversa Patient and Doctor Awareness ©2018 hidradenitissuppurativaawareness.org  All Rights Reserved. Your use of this website constitutes explicit agreement to our Terms of Use and Privacy Policies. This website does not provide medical advice, diagnosis or treatment.

Log in with your credentials

Forgot your details?